Noul trend in sarcina: burtica „zero” printre viitoarele mamici. Ce sanse au sa nasca un copil mare si sanatos

4763

De vreo doi ani, tot apar pe internet diverse femei insarcinate, trecute de luna a 6-a sau a 7-a, carora nu li se vede burta aproape deloc. Mai mult, au si un abdomen cu patratele. De cele mai multe ori este vorba despre pasionate de fitness, care isi expun burtica invizibila pe retelele de socializare.

Sursa foto: Sarah Stage/ Instagram

Pe doamna din imagine o cheama Sarah Stage si asa arata burta ei la prima sarcina, in luna a noua! Asa arat eu dupa ce beau un pahar cu limonada! Normal, internetul a luat foc, femeia a ajuns sa fie criticata si blamata.

Acum, la doi ani distanta, e insarcinata din nou si isi arata pe Instagram burtica, la sase luni. „Burtica” vorba vine… ca eu nu vad decat un abdomen six pack 🙂

 

Oamenii au tendinta sa creada ca daca burta e mica si copilul e mic si eventual cu probleme. Am intrebat chiar medicul ginecolog care imi urmareste sarcina daca are vreo legatura si mi-a spus ca o femeie cu burta mica poate naste un copil perfect sanatos, de o greutate normala.

Si Sarah Stage este exemplul perfect. „Bebe numarul doi este sanatos si a iesit perfect la masuratori. Credeam ca dupa ce l-am nascut pe James la aproape 4 kilograme, oamenii vor fi mai intelegatori cu mine la a doua sarcina si isi vor pastra comentariile pentru ei”, a spus Sarah pe pagina ei de Instagram.

Hope you have a fun and safe 4TH OF JULY! 🇺🇸🍉💥 #fourthofjuly #24weekspregnant #6monthspregnant

O postare distribuită de MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) pe

Nu este si cazul meu. Pe mine inca de acum o luna ma intreaba lumea cand nasc… si mai am pana in septembrie. Burta mare, lichid mult, copil destul de mare si el. Ideea e ca, indiferent de dimensiunea burticii, copilul se poate naste mare, frumos si sanatos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here