Cum sa beneficiezi mereu de reduceri la shoppingul online. Ce este Tipli si cum te ajuta sa recuperezi o parte din cheltuieli

1352

De cand am copii, mersul prin magazine a devenit ceva SF pentru mine. Nu am mai intrat intr-un mall de cateva luni, iar atunci doar pentru a face pasapoartele copiilor ? Eu, care in urma cu 3-4 ani eram foarte reticenta cand venea vorba de shopping online, am ajuns sa ma bazez in mare parte pe el.

Pentru inceputul scolii am luat haine si rechizite online, imi comand chiar si consumabilele tot de pe net – sampoane, detergent de vase si de rufe, gel de dus etc. Nu mai zic de haine si incaltari pentru toata familia.

Cu atata diversitate de magazine in online, e ca si cum as merge in 10 mall-uri. Am de unde alege! Si tocmai de asta trebuie sa aleg varianta cea mai buna. Cel mai bun raport calitate – pret. Incerc sa cumpar cand sunt diverse campanii sau reduceri. Dar tocmai am aflat ca exista posibilitatea sa beneficiez mereu de discounturi. Facand cumparaturile online prin site-ul tipli.ro.

Ce este Tipli?

Va intrebati, ca si mine cand am auzit prima oara, ce este tipli.ro ? Tipli este un portal de cashback, ceea ce inseamna ca iti da inapoi o parte din banii pe care i-ai cheltuit pe cumparaturile online. Deci practic, daca achizitionezi ceva prin Tipli, ai mereu parte de reduceri. Si da, ai de unde alege, pentru ca pe Tipli gasesti aproape 400 de magazine online. Decathlon, Answear, About You, Notino, AliExpress, Elefant etc. Cauta si vei gasi ?)

Ce trebuie practic sa faci ca sa primesti “recompense” folosind Tipli.ro?

  • Accesezi www.tipli.ro si te inregistrezi. Eu m-am inregistrat folosind contul de Facebook, dar o poti face si cu cel de Google sau cu adresa de mail.
  • Cauti magazinul online de unde vrei sa cumperi pe tipli.ro. Dai click pe el, ti se deschide o noua pagina, iar in stanga sus ai un “buton” portocaliu pe care scrie “Cumpara”. Dai click pe el si esti redirectionat catre pagina  magazinului online (Decathlon, About You etc), unde plasezi comanda.
  • In 48 de ore de la plasarea comenzii primesti o recompebsa in contul tau Tipli. Banii pot fi retrași într-un cont bancar.

Deci cine e gata de shopping? ?  Inregistreaza-te gratuit pe Tipli, accesand linkul acesta – https://mocapp.net/s/adf3436148c3 – si vei primi 15 lei bonus dupa prima comanda, pe langa recompense cashback.

Spor la cumparaturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here