Sa ne bucuram de teatru. Trei piese pentru copii de vazut toamna asta

1208

A trecut vremea de mers la mare sau la piscina, iar zilele ploioase de toamna ne indeamna catre activitati indoor cu cei mici. O iesire la teatru pare o idee buna, mai ales daca se face in conditii de siguranta.

Daca sunteti posesori de certificat verde, am o veste buna: Teatrul Ion Creanga si-a reluat spectacolele din programul TIC JUNIOR  pe scena Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”. Eu i-am dus pe ai mei la piesa „Supereroii revin” si le-a placut foarte tare! Chiar si Edy, care are numai 4 ani, a apreciat si a aplaudat la fiecare scena de muzica si dans. Nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca se respecta distantarea in sala.

Iata trei spectacole realizate de Teatrul Ion Creanga pe care nu trebuie sa le ratati toamna asta:

Supereroii revin!

Lumea cartilor si lumea virtuala sunt conectate: de fiecare data cand un copil renunta sa mai citeasca si alege sa-si petreaca timpul jucandu-se online, un personaj dispare in Valea Uitarii. Sub aceasta amenintare, eroii din basme incearca sa reaseze universul povestilor in echilibru. Insa, pe masura ce lupta se inteteste, o noua misiune chiar mai importanta – salvarea timpului petrecut in familie – ii va transforma pe protagonistii nostri in adevarati supereroi.

Mai multe detalii AICI.

Vrajitorul din Oz

Indragita poveste a lui Dorothy, Toto si a prietenilor lor pe drumul din caramizi galbene a fost transpusa intr-un spectacol muzical antrenant. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrajitorul din Oz” continua sa emotioneze si sa fascineze, mesajul sau fiind o sursa de inspiratie pentru copii si adulti deopotriva: cu incredere si determinare orice obstacol poate fi depasit.

Mai multe detalii AICI.

O mie si una de nopti – Lampa lui Aladin

Spectacolul spune povestea lui Aladin asa cum aceasta ni s-a transmis din vechime, din basmele si legendele celor O mie si una de nopti. Astfel, Aladin – eroul nostru – este un copil fericit, un copil cu stea in frunte care nu accepta nefericirea celor din jur. Iar drept recompensa i se daruieste lampa care ii era predestinata. Nu are doar trei dorinte, ele sunt infinite, dar el stie sa foloseasca lampa cu intelepciune.

Mai multe detalii AICI.

Accesul in sala de spectacol este permis – in cazul adultilor – doar in baza prezentarii Certificatului digital COVID, ca dovada a vaccinarii sau trecerii prin boala. Pentru copiii cu varsta sub 12 ani accesul la spectacole nu este conditionat de prezentarea vreunui document medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here