Idei de ieșiri la final de săptămână: un weekend la Trei Brazi, Predeal

723

În cazul în care sunteți fani excursii de weekend și nu știți ce să alegeți pentru următoarea escapadă, puteți merge cu încredere la Predeal, sus la Trei Brazi. Peisajul este absolut spectaculos și este un loc în care îi puteți lua și pe cei mici. Dar țineți cont de traficul infernal de pe DN1 și încercați să plecați cât mai devreme.


Cazarea la Cabana Trei Brazi


În zona sunt multe opțiuni de cazare, însă, de data asta am ales fix Cabana Trei Brazi. Fiind o familie cu doi copii, am ales de pe booking un apartament cu două camere. A fost curat, priveliștea pe balcon spectaculoasă, cald în cameră (am mers în octombrie), însă este mobilierul vechi, „comunist”, iar în baie ne-am trezit cu un miros infernal de canalizare. Micul dejun l-am luat a la carte, la restaurantul cabanei – pentru niște omlete și o cafea a fost chiar ok.

Vezi și: Un weekend la Peștera: unde să te cazezi și ce să vizitezi

Plimbare până la Cabana Poiana Secuilor

Noi am stat doar o zi jumate, practic atât ne-a permis vremea, însă ne-am bucurat de fiecare clipă în natură. Ne-am plimbat cu copiii de la Trei Brazi la Cabana Poiana Secuilor, unde au o terasă cu o priveliște de vis și o scenă unde se țin concrete folk. Dacă doriți, vă puteți lua cazare chiar aici.


Drumeție din Predeal până la Cabana Susai

Ca să ne mai umplem timpul, o parte dintre noi am făcut o drumeție de jos din Predeal până la Cabana Susai. Traseul este ușor, îl pot face și copiii. Noi, la început de octombrie, am prins ultima zi în care era deschis restaurantul.

Vezi și: Un weekend alături de copii la Veliko Tarnovo. Ce am vizitat și cum ne-am distrat împreună cu cei mici


Unde am mâncat


De ani de zile, când venim la Predeal, preferăm să mâncam la restaurant Dragului, de pe șoseaua principală. Niciodată nu ne-a dezamăgit mâncarea de acolo, restaurantul fiind celebru și pentru porția delicioasă de coaste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here