„Mami, eram sigur ca mai exista dinozauri!” Dino Parc Rasnov, cea mai mare distractie de vara asta

6626

Inca de anul trecut mi-am propus de ajung la Dino Parc Rasnov, dar de abia vara asta am reusit. Si culmea, tocmai de 1 iunie, cand toata omenirea cu copii parca s-a adunat la Rasnov. Dar cum eu nu sufar prea tare de locuri aglomerate si haos, nu am fost deranjata… A fost o experienta pe care copiii nu o vor uita prea curand.

Dino Parc Rasnov – cat ne-a costat intrarea

Stiind ce ne asteapta, fiind in sambata din weekendul de Ziua Copilului si Rusalii, ne-am propus ca la 10 sa fim acolo. Deja era aglomerat, dar in 10 minute am reusit sa intram. Se poate plati cu cash sau cu cardul. Biletele pentru adulti sunt 28 de lei, iar copiii intre 3 si 14 ani platesc 22 de lei. Bunicii pensionari beneficiaza si ei de o reducere daca au cupoane de pensie la ei.

URMARESTE „MAMA PENTRU DOI” PE FACEBOOK!

Dino Parc Rasnov –  locul unde dinozaurii prind viata

Desi pe blogurile pe care am gasit informatii lumea era cam dezamagita, noua ne-a placut foarte tare, iar copiii au fost maxim de incantati. Iar cand au vazut dinozaurul care se misca au ramas efectiv inmarmuriti. „Vezi, mami?! E adevarat! Ti-am zis eu ca mai exista dinozauri!” :))

CITESTE SI: Ferma Cocosul Rosu: o zi de distractie cu copiii “ca la tara”

Dino Parc Rasnov – care sunt principalele atractii

Ne-ar fi placut sa fie mai multi dinozauri „adevarati”, dar copiii s-au declarat multumiti si doar cu unul singur. In total sunt 47 pe o suprafata de 1,5 hectare.

Un alt punct de atractie maxima pentru ei a fost vulcanul „activ”, care producea un cutremur, dar si zona in care a „cazut” un meteorit.
Ce este grozav e faptul ca toti dinozaurii sunt plasati in padure, asa ca, desi afara erau 30 de grade si un soare arzator, noi ne-am putut face traseul in conditii excelente.

Copiilor le-au placut atat de mult dinozaurii, incat o parte dintre ei au facut traseul si a doua oara 🙂 La final am mai fi ramas la locul de joaca de la intrare, dar era ataaat de aglomerat incat trebuia sa stai la coada ca sa prinzi un leagan.

Dino Parc Rasnov – ai posibilitatea sa mananci la restaurantul din incinta parcului

Noi nu am mancat acolo, desi era restaurant, dar am stat vreo 10 minute la coada la popcorn si inghetata. Fiind foarte aglomerat, am zis pas la cinematograful 9 D. Probabil ca anul viitor vom reveni si vom incerca si cinema-ul, traseul de aventura si tiroliana.

Desigur, la iesire e musai sa te opresti la locul de suveniruri sa maresti colectia de dinozauri pe care probabil ca o ai acasa 🙂

PS: Nu ai voie sa calaresti dinozaurii, dar… toata lumea o facea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here