AM TESTAT: produsele bio de ingrijire a parului si gelul de dus Amélie

2018

Recunosc, in timpul sarcinii nu m-am stresat prea tare cu ce ma spal pe cap, ce deodorant sau lac de unghii folosesc. Am prietene care, cat timp au fost insarcinate, au ales varianta natural „all the way” – nu-si mai vopseau parul, nu-si mai faceau unghiile, nu mai foloseau produse de machiaj, iar produsele de ingrijire a parului si cele de corp erau intotdeauna bio.

Nu mi-am batut capul cu asta, dar acum ca vine bebe nr.2, am inceput si eu sa intreb in stanga si in dreapta. Cand s-a nascut Andrei mi-aduc aminte ca am folosit niste geluri de dus si sampoane fara miros, cat mai lipsite de chimicale, si un antiperspirant natural… care nu avea niciun efect :))

Caut in primul rand sa gasesc sampon, balsam, masca, gel de dus si deodorant (daca exista!) cat mai naturale, bio daca se poate, de preferinta fara miros, pe care sa le folosesc in primele luni de viata ale bebelusului.

Prima persoana care mi-a venit in ajutor a fosr Raluca, de la Fit&Chic. Mi-a dat sa testez trei produse din cele cinci pe care le caut. Este vorba despre samponul, balsamul si gelul de dus de la brandul de cosmetice bio, Amélie.

Samponul Amélie „nutritiv, hidratant si reparator” este cu miere si avocado si miroase atat de bine incat iti vine sa il mananci. Face spuma suficienta si curata bine parul. Ca sa nu mai zic cum miroase dupa… Cat despre balsam, miroase la fel de… delicios ca samponul, cu aroma de miere si ulei de argan. Doar ca parul meu este mega incapatanat, vopsit si rasvopsit, decolorat, abuzat cu placa de indreptat, si nu stie cum sa reactioneze la lipsa de chimicale 🙂 Asa ca eu am mai combinat balsamul si cu o masca pe care o folosesc de obicei (o sa va povestesc despre ea alta data), ca sa fiu sigura 🙂 Rezultat: zero fire ramase in perie :))

In ceea ce priveste gelul de dus, eu intotdeauna am preferat aromele fresh. Mereu aleg ceva cu aloe vera sau castravete :)) Gelul de dus de la Amélie  are o aroma racoritoare de la combinatia de lamaie cu lavanda. Merge mai ales vara, cand simti mereu nevoia de ceva racoros.

Orice alte recomandari sunt binevenite 🙂

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here