Problema slabitului dupa nastere…

1334

… ar fi ca ne-am ingrasat in noua luni, dar am vrea sa slabim intr-una! Si sunt sigura ca exista femei care reusesc si performanta asta, pentru ca, practic, ele nu s-au ingrasat deloc, surplusul provenind din copil, uter marit, placenta, lichid amniotic… De cand am vazut poza cu abdomenul Elenei Gheorghe la o saptamana dupa nastere, parca soarele nu mai straluceste la fel de tare pe cer, mancarea nu mai are gust, iar viata nu mai are sens :))

Eram foarte optimista imediat dupa nastere, legat de planul meu de slabit. Ma si vedeam mancand piept de pui la gratar cu orez, salata cu ton si oua fierte. Da’ de unde?! Dupa o noapte cu bebe agitat, in m-am trezit de 4 ori (vorba vine, ca de dormit in adevaratul sens al cuvantului nu mai poate fi vorba), in care l-am plimbat prin casa si am cantat “Un elefant se legana pe o panza de paianjen” pana am ajuns la 50 de elefanti, imi vine sa ma incui in frigider si sa devorez tot. Tot in afara de iaurt, branza degresata si piept de pui :))

Mi-am zis macar sa renunt la dulciuri si la paine, ca tot ar fi ceva. Pfff, as face baie in ciocolata topita 🙂  Sertarul cu porcarii, de care va povesteam mai demult, a ajuns la dimensiuni impresionante, plin cu toate prostiile din lume. Ieri mi-am luat ciocolata alba de la Mega si doua batoane de ciocolata de casa… pentru ca da, alba si “de casa” nu aveam. Aveam doar cu lapte, cu alune, cu martipan si neagra.

Am cautat pe internet cum pot scapa mai repede de burta. Azi fac trei saptamani de la nastere si, desi a scazut, nu am scapat de ea. Nu am gasit, din pacate, nicio solutie miraculoasa. Cica… rabdare, combinata, ma rog, cu o oarecare dieta. “Rabdare” nu este un cuvant care sa ma caracterizeze.

Oricum, am intalnit o mamica acum vreo saptamana care mi-a mai dat o speranta: mi-a spus ca s-a ingrasat in timpul sarcinii aproximativ 30 kg, pe care le-a dat jos fara niciun efort, dar in cam 8 luni. Desigur, nu toate mamicile au norocul ei… dar, Doamne ajuta… Problema mea e ca eu sunt ca Andreiutu’: vreau ACUM :))

1 COMENTARIU

  1. In 9 luni 26 de kg…deci de la 49 la 75…după nastere am avut 67.7 iar acum când bebe are aproape 8 luni 56. Am avut in astea 8 luni vreo 4 zile răsfirate in care nu am mâncat nimic….am băut doar apa…eram sătulă sa văd că nu se mișcă al meu cantar defel…dar în rest nu am făcut ceva in mod special…as vrea sa mai dau jos vreo 2….dar ei acum am luat-o razna cu ciocolata….deci….mai vedem…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here