„Vreau acum” – cuvintele dupa care se dezlantuie furtuna… sau cursa nebuna dupa Jackson Storm

2500

Cred ca toti copiii trec prin faza „vreau acum”. Poate voi aveti noroc de unii intelegatori, care pricep cand le explici cu frumosul ca nu toate lucrurile se pot obtine pe loc. Nu si Andrei. El vrea „acum”.

Ieri a plans (pardon, a urlat) in continuu timp de jumatate de ora pentru ca il vrea pe „Jackson Vartej„, dupa ce luni am fost sa vedem impreuna Cars 3. De unde sa-l scot eu atunci pe Vartej?! Am incercat sa ii spun ca poate maine, poate in weekend, ca nici nu stiu daca se gaseste macar in magazine, dar de abia ma auzeam eu de urletele lui.

„Acuuuuum! Vreaaaau acuuuuum!” sunt cuvintele dupa care se dezlatuie furtuna de fiecare data. Am ajuns sa nu ii mai spun nimic din lucrurile pe care le vom face in viitor. Am invatat pe pielea mea, the hard way. Daca e invitat la ziua cuiva, ii spun fix in ziua aia. Daca mergem la film, la fel. Altfel el vrea „acum”.

Nu vreti sa stiti cum a facut intr-o seara afara, de fata cu toti copiii, ca el vrea guma de mestecat. A plans tot asa, vreo jumatate de ora, si a trebuit sa il duc acasa, pentru ca altfel nu se mai putea. A aflat de existenta ei de vreo luna, a vazut la alti copii, si este efectiv fascinat. Ce, credeti ca mie imi convine ca stie de guma si ca vrea?! I-am spus ca strica dintii, ca nu facem bine la stomac, ai cu cine sa te intelegi?! Ideea e ca a mestecat un pachet intreg de guma intr-o ora… Lua o guma, o mesteca cinci minute, o arunca… cerea alta… si tot asa. Din fericire, de atunci a cam uitat de guma si nu a mai cerut. Nici nu vreau sa il cert prea tare cu guma, sigur e doar o faza. In plus, mi-aduc aminte de mine cand eram mica, 5-6 ani, si mestecam la o guma Turbo de dimineata pana seara.

Au fost multe episoade de „vreau acum”, dar nu mai am timp de ele, pentru ca se trezeste in curand si trebuie sa plecam impreuna de urgenta la Noriel sa il cumparam pe Vartej 😀 Doaaaaamne feeeereste sa nu-l gasesc!
UPADATE:
Cand s-a trezit, primele lui vorbe au fost: „Mergem sa-l luam pe ala?”
Ce sa fac?! Avea o fata asa trista si plina totusi de speranta. Ne-am imbracat repede amandoi, ne-am suit in masina si am ajuns in 5 minute la Noriel din Auchan Militari. Suuurprizaaaa! Erau zeci de masinute din Cars, chiar din Cars 3, daaaar fara Jackson Storm (Vartej). Plecam de acolo in lacrimi. Amandoi :))
In masina crize. Pun mana pe telefon, cu Andrei urland si suspinand in spatele meu. Am inceput sa sun la toate magazinele Noriel din sectorul 6 (Plaza, Afi; la Cora n-au raspuns), nicaieri niciun Jackson Storm. Sun si la Smyk- All For Kids din Afi, nu raspunde nimeni. Disperata, sunt la un prieten. „Am eu unul din plastic, in plus, daca vrei ti-l dau”. „Bine, daca nu gasesc nici online, vin la tine”.

Ca sa il mai induplec pe Andrei, ne-am intors in Noriel si am ales una din celelalte masinute, si anume pe Buck Bearingly. Nu va inchipuiti ca masinutele din Cars sunt tocmai un chilipir: pe cele mai ieftine le gasesti la 35 de lei, de obicei prin Noriel si Jumbo.

 

Ajunsa acasa, incep sa caut online. Pe emag, Jackson Storm la fabulosul pret de 59.99 ron. Toootusi, sa nu exageraaam! E o masinuta de 10 cm! Pe olx, o „super” oferta la 50 de lei. Peste tot pe net si costul de livrare. Ajungeai sa dai dublu pe ea. Mai fac o ultima incercare. Sun din nou la Smyk. „Stai sa verific… Da, il avem”.
M-au trecut toate starile pamantului. L-am rezervat. Era ultima pe care o aveau. 36 ron.

Pe la 21.30 Andrei si-a primit masinuta mult dorita. Efectul? S-a culcat cu noile masinute in mana, s-a trezit de vreo 3 ori noaptea, pe la 6 dimineata nu mai voia sa doarma ca sa se joace cu ele… Sa vedem cum o sa il conving sa se duca la gradinita fara sa le ia cu el, sa le piarda pe acolo si sa imi toace nervii diseara!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here