Pampers sau Babylove? Cu ce scutec se intelege mai bine bebelusul meu

3398

Pot spune ca am mare experienta in schimbat “pampersi”. Andrei a scapat definitiv de scutece pe la 2 ani jumate, iar acum am luat-o de la capat cu Edy. In toti anii astia nu am folosit decat doua branduri de scutece: Pampers si Babylove de la DM.

In cazul primilor, pot spune ca reclama si-a spus cuvantul. E cel mai cunoscut brand si, nah, aproape ca te duci automat cand cumperi “pampersi” sa ridici baxul cu Pampers 🙂
Babylove i-am luat la recomandarea unei prietene, care ii folosea de ceva vreme si se declara multumita de ei.

Din experienta mea, pot spune ca sunt multumita de ambele branduri. Prefer modelele clasice, cu cele tip “chilot”, pentru ca se si pun, dar se si scot mai usor, din punctul meu de vedere.

Ma bucur ca ambii, atat Pampers cat si Babylove, rezista o noapte intreaga fara sa curga pe langa. Lui bebe ii pun scutecul pe la 9 seara si i-l mai schimb pe la 6, 7 dimineata. Iar noaptea suge de vreo 3 ori… deci e important sa reziste.

Diferenta dintre ele este la textura si la miros. Babylove par mai moi, ceva mai fine decat Pampers.

In ceea ce priveste mirosul, Pampers au un miros mai chimic, mai ales cele sensitive. In schimb, cele de la Babylove miros mult mai tare a pipi cand sunt pline.

Oricum, noi le alternam cu succes pe amandoua. Ce-i drept, folosim mai des Pampers din comoditate: se gasesc peste tot si mai ales online. De cand il avem pe bebe Edy, i-am cumparat exclusiv online de pe Emag. Pentru Babylove trebuie sa ma deplasez pana la un magazin DM, deci… complicat 🙂

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here