Cristina Huiban a creat „Capsuni cu zahar”, locul unde isi dau intalnire fashionistele din Bucuresti

8946

A lucrat la McDonald’s doi ani si Orange alti cinci, dar acum Cristina Huiban are unul dintre cele mai chic boutique-uri cu haine din BucurestiCapsuni cu Zahar. Primul magazin l-a deschis in vara anului 2013, pe strada Franklin, iar anul trecut a mai aparut inca unul pe strada Paris.

Alege personal toate hainele, le cunoaste bine pe cliente, cu unele e chiar prietena, nu crede in tendinte, dar se lasa ghidata de bun gust.

Cristina Huiban spune ca orice tip de femeie poate gasi haine care sa ii placa la ea in boutique, iar preturile sunt cat se poate de rezonabile. Cu ea va puteti intalni in perioada 31 martie – 1 aprilie la Targul Alegria din Bucuresti.

“Nu m-am gandit niciodata serios sa deschid ceva al meu, pana intr-o dimineata cand m-am trezit si am zis gata deschid un boutique. Nimic planificat, m-am urcat pe bicicleta si m-am dus la o avocata pe care am gasit-o pe Google si am facut actele, dupa care am zis sa ma plimb pe stradute sa gasesc locul meu. Si l-am gasit pe cea mai frumoasa strada – Benjamin Franklin”, povesteste Cristina Huiban.

“Capsuni cu zahar” se adreseaza femeilor educate si cool, spune Cristina.

“Hainele din magazine sunt alese de mine personal si orice femeie isi poate gasi ceva. Dupa cum am scris si pe site, nu exista o tendinte, pur si simplu le aleg pe cele care imi plac mie foarte mult fara a urmari vreun trend. Preturile sunt intre 50 si 350 lei. Poti sa fi mama, corporatista, fashonista, clasica, sport, funky, rock oricum gasesti ceva”.

Cristina Huiban este mandra de felul in care arata boutique-ul sau. Ea insasi s-a ocupat de amenajare, iar clientele se simt acolo ca acasa.

“Clientele noastre sunt Capsuni cu Zahar, tinere, mai in varsta, cool, educate, cu povesti de viata. Le cunosc personal aproape pe toate, cu unele chiar am legat relatii de prietenie. Din punctul meu de vedere fiecare femeie are un stil pe care si l-a insusit intr-o forma sau alta. Daca esti ok cu tine, ce porti e relativ, atunci cand te iubesti, iti sta bine in orice”, spune Cristina.

La finalul lunii, Cristina isi va aduce produsele la Targul Alegria. “La Alegria vor fi cateva din produsele pe care le avem in magazin la acea data, deoarece produsele noastre se schimba o data la 2 saptamani. Vom mai avea cateva produse la reducere special pentru targ”.
Mamica unei fetite superbe, Cristina spune ca businessul ei cu haine si “job-ul” full time de mama se imbina perfect.

“Venirea micutei mele a fost total neprogramata, insa nu m-a incurcat deloc. De la o saptamana, Noa calatoreste cu mine sa alegem haine pentru magazin si acum merge la gradinita, ceea ce imi permite sa ma ocup de cel de-al doilea magazin si partea de online”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here