A dat laboratorul de biologie pe atelierul de haine: Lidia Pirvan creeaza hainute din bumbac organic, sub numele Ambra Tela

4643

De profesie biolog si mamica unei fetite, Lidia Pirvan s-a reorientat profesional si este incantat de ceea ce realizeaza in prezent. Spune despre ea ca este “o mamica curajoasa si dornica sa aduca un plus de calitate hainutelor pentru copii”, pe care le creeaza sub numele Ambra Tela. Proiectul a fost realizat cu fonduri europene.

“Numele brand-ului este inspirat de fetita mea Ambra. Ambra, sau chihlimbar, este o piatra pretioasa, de origine organica, cum sunt si hainele create de Ambra Tela”, spune Lidia.

Brandul Ambra Tela a aparut odata cu nasterea fetitei sale. “Ideea a incoltit odata cu nasterea fetitei mele, din dorinta de a-i proteja piela de alergii, afectiuni cutanate, alegand pentru ea hainute fara coloranti chimici in favoarea vopselurilor pe baza de apa sau plante din bumbac certificat Gots si Oeko Tex”.

Lidia spune ca toate produsele realizate de Ambra Tela sunt din bumbac organic certificat Gots si Oeko Tex si pot fi gasite in targuri de profil sau online pe pagina de Facebook Ambra Tela (in curand vor avea si un site).

“Cel mai mare critic si factor de inspiratie il reprezinta chiar Ambra. Este minunat cand la sfarsitul zilei vin acasa cu un prototip nou de rochie, pantalon, pernuta si ea imi da aprobarea sau imi sugereaza unele modificari”, spune mamica.

Lidia Pirvan va aduce hainutele Ambra Tela la Targul Alegria din Bucuresti, care are loc in perioada 21 martie – 1 aprilie. “ Pentru targul Alegria pregatim o colectie de rochite oachese, pastelate, si o surpriza pentru parinti si copii”.

Ambra Tela este un proiect realizat din fonduri europene, masura accesata fiind PNDR 6.2. “Suntem la inceput de drum, un drum care poate nu pare lin si lipsit de obstacole insa cred in pasiunea mea si cu ajutorul oamenilor dragi din jurul meu imi gasesc motivatie sa continui”, spune Lidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here