Ferma Animalelor – cum ne-am distrat o zi intreaga printre pasari de curte si animale domestice

1074

De vreo trei-patru ani tot aman vizita la Ferma Animalelor: ca e departe, ca facem mult pe drum, ca e mai aproape Ferma Cocosul Rosu de noi si tot asa. Pareri despre Ferma Animalelor am auzit numai de bine, asa ca anul asta am zis ca nu se mai poate, trebuie sa ajungem acolo, mai ales ca avem un mare iubitor de pasari printre noi 🙂 Edy este fascinat de gaini, rate si gaste. Cum a fost vizita la Ferma Animalelor? Pentru micutul Edy un mic paradis 🙂

Citeste si: Ferma Cocosul Rosu: o zi de distractie cu copiii “ca la tara”

Unde e Ferma Animalelor si care este programul

De ce ziceam ca e departe de noi Ferma Animalelor? Pentru ca e fix in partea opusa a Bucurestiului fata de unde stam noi. Mai precis adresa Ferma Animalelor este Strada Sfantul Gheorghe 20, Pantelimon, iar noi stam in Chiajna, in vestul Bucurestiului. Am mers intr-o zi de weekend si am facut cu masina circa 45 minute.

Program Ferma Animalelor: aceasa este deschisa de luni pana vineri de la 9-17:30, iar in weekend de la 9-18:30.

Cat costa un bilet de intrare la Ferma Animalelor

Ca sa intre la Ferma Animalelor, adultii platesc 14 lei, iar copiii peste 2 ani 12 lei. Exista un pachet pentru o familie cu doi copii de 45 de lei.

Ce poti face o zi intreaga la Ferma Animalelor?

  • Interactionezi cu animalele si pasarile. Ce animale si pasari sunt la Ferma? Pe langa gaini, bibilici, curci, gaste, lebede, fazani, pauni, cei mici pot vedea si caprite, oi, magari, cai, lame, porci, iepurasi, ponei, emu, struti si inca alte cateva specii.
  •  Hranesti animalele si pasarile. Din cadrul fermei poti cumpara mancare si poti hrani animalulele blande care sunt acolo.
  • Poti calari poneii contra cost.
  • Poti sa te joci la cele cateva locuri de joaca amenajate acolo (exista si doua trambuline foarte mari).
  • Poti sa te dai cu tiroliana.
  • Poti sa iei masa la restaurantul de acolo.
  • Poti sa cumperi produse lactate produse la Ferma Animalelor.
  • Copiii pot desena cu creta pe asfalt sau pot face desene cu “nisip”.

Noi am prins o zi foarte aglomerata, a doua zi de Paste, dar tot ne-am gasit loc printre pasari si animalute. Am stat cu Edy cate 10 minute in fata fiecarui cotet in parte (nu ca era aglomerat, ci pentru ca nu mai voia el sa plece!), minunat fiind de fiecare cucurigu sau cotcodac. Momentul maxim de incantare a fost cand a zarit si un ou in cotetul gainilor:)

Ca idee, a meritat drumul pana acolo: copiii chiar s-au bucurat de ce au vazut, de distractia de la locul de joaca, iar noi ne-am bucurat de cateva ore petrecute in natura 🙂

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here