“Si, nu il tunzi si pe el? Ii e cald, transpira!” Despre presiunea de a-i tunde pe baietei

1990

Edy al meu este ca ingerasii aia din tablourile pictorilor celebri. Blond, carliontat, bucalat. Iti vine sa il smotocesti non stop. Mai pui si ca este un zambaret, care rade cu pofta, si te topesti instant. Ultimul lucru care iti vine sa ii faci este sa ii tunzi buclele superbe.

“Ce fetita draguta!” 🙂 Cu siguranta ati auzit si voi asta prin parcuri de la alte mamici sau bunici, daca aveti un baietel cu parul mai lung. Daca i-ati pus si un tricou rosu sau visiniu, nu mai exista niciun dubiu –  clar e fata! “Aaaah, e baiat?! Ia uite ce par lung are!”

Pe langa faptul ca este mega dragalas cu buclele lui, probabil ca nu va mai dura mult perioada asta cu carlionti si probabil ca va trebui sa il tund. Si fratele lui mai mare a avut parul cred, pana la primul tuns 🙂 Apoi s-a intins. Cu cat va fi mai lung cu atat se va incalci probabil mai tare si tot la frizer vom ajunge, dar mai profit un pic de “ingerasul meu”.

Apoi treaba aia cu caldura si transpiratul pe mine nu ma convinge. Si daca aveam fetita ce faceam? O tundeam periuta doar pentru ca e cald afara? :)) Nope.

Si oricum, nu imi amintesc cu prea mare placere primele „sedinte” la coafor cu Andrei. Plangea si se zbatea de ziceai ca cine stie la ce chin ingrozitor il supunem. As vrea sa evit cat mai mult si momentele astea. Ma limitez sa ii tun eu bretonul, cu toata impotrivirea lui.

Deci, pe aceasta cale anunt pe toata lumea ca nu il tund pe Edy 🙂 Va veni si momentul ala, dar el nu este acum. Pana una alta, daca vine canicula, ma duc sa imi refac stocul de elastice de par, ca sa ii prind parul intr-o codita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here