CONCURS: BIC pentru Educatie! Castiga super premii pentru copilul tau

2633

A inceput scoala: emotii mari pentru copii, dar mai ales pentru parinti! La 6 ani si o luna, Andrei al meu a intrat in clasa pregatitoare si este, spre fericirea mea, mult mai incantat decat ma asteptam. Are 33 de noi colegi si o invatatoare blanda, dar suficient de autoritara incat sa tina in frau atatia copilasi nazdravani. La urmatoarea intalnire, cu siguranta o voi anunta despre concursul BIC pentru Educatie. “Doamna” poate inscrie in concurs toata clasa si are sansa sa castige, alaturi de micuti, 1000 de euro.

CONCURS: BIC pentru educatie! Cum poate clasa copilului tau sa castige 1000 de euro

Nu ratati cornerul BIC din magazine sau intrati pe BICkids.ro!

Cu siguranta aveti si voi rechizite BIC acasa, noua chiar ni le-a recomandat “doamna” la prima sedinta cu parintii. Daca sunteti fani, atunci nu ratati zona BIC din marile magazine, cu rechizite si diverse produse pentru scoala. Pe langa faptul ca cei mici pot face acolo diverse activitati educative si distractive, primesc si o “felicitare”, pe care o pot dedica invatatoarei. Cu aceasta felicitare, cardrele didactice isi pot inscrie clasa in platforma dedicata de pe site-ul BICkids.ro.

Felicitarea poate fi descarcata si direct de pe site, nu e nevoie neaparat sa mergeti in magazine pentru a face rost de ea. O puteti descarca de AICI, iar cel mic o poate completa cu un desen sa un mic text si o poate oferi doamnei pentru inscrierea in concurs.

Profesorii trebuie sa acceseze BICkids.ro pentru inscrierea clasei in concurs! Acolo trebuie sa incarce felicitarea completata cu un desen sau un text pe tema “Sala mea de clasa, asa cum o visez” si sa incerce sa obtina cat mai multe voturi pentru a castiga marele premiu de 1000 de euro si rechizite BIC pentru toti copiii din clasa. Clasa cu cele mai multe voturi este desemnata castigatoare!

Exista si premii secundare, pachete de rechizite BIC pentrut toti elevii din clasele votate pe locurile 2 si 3, in ordineea voturilor.

Concurs: Bic pentru educatie. Important de retinut:
– In concurs se pot inscrie doar cadrele didactice din ciclul primar (clasele 0-IV)
– Inscrierile se termina pe 29 septembrie
– Din 30 septembrie pana in 18 octombrie e perioada de votare
– Castigatorul este anuntat pe 25 octombrie

Castiga un set de rechizite BIC pentru copilul in concursul MamaPentruDoi.ro

BIC si MamaPentruDoi.ro iti ofera sansa sa castigi un pachet de rechizite pentru copilul tau. Avem trei premii, iar tu poti castiga unul dintre ele lasand un comentariu la acest articol pe Facebook sau in rubrica de comentarii de mai jos. Spune in comentariu in ce clasa este copilul tau si care este materia lui preferata. Castigatorul la fi desemnat prin tragere la sorti.

Ce contine premiul BIC:
• Creioane de colorat BIC Kids Evolution 24 buc – 1 pachet
• Markere de colorat BIC Kids Kid Couleur 24 buc – 1 pachet
• Roller cu gel termosensibil BIC Gelocity Illusion – 1 bucata
• Stilou BIC X-Pen + 6 rezerve – 1 bucata
• BIC Pic 2 buc – 1 pachet
• Creioane grafit cu radiera BIC Evolution Stripes 8 buc – 1 pachet
• Lipici Glue Stick 36 g – 1 bucata
• Radiera Galet – 1 bucata

Inscrierile se incheie pe data de 3 octombrie 2019, iar tragerea la sorti se face sambata, 5 octombrie.

Mult succes!

6 COMENTARII

  1. Multumim pentru acest minunat concurs Mama pentru doi💝💙 imi doresc foarte mult acest minunat premiu pentru fetita mea si nepoata mea care sunt in coasa pregatitoare💙 fetita mea adora sa meargavla scoala si ii place foarte mult matematica si romana💝💙😘

  2. Dar ce spuneti „„mama pentru patru„„?In prezent primul in clasa a treia si manca mai pe romaneste matematica,al doilea si al treilea in clasa intai la fel matematica,desen,romana,ultimul in grupa 0 la inceput de drum cu mai multe muzica, desen.Nu trbuie sa ne laudam cu asta dar in mediul rural putini sunt copii care sunt premianți pe județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here