Aveti un bebelus? Pregatiti-va sa platiti dublu… pentru aproape orice

1068

Sa ai un bebelus este un lux. Pe langa faptul ca pentru a cumpara anumite lucruri pentru el trebuie mers in locuri speciale, acestea costa si dublu fata de cele “obisnuite”, adica pentru adulti sau copii mai mari.

Pentru ca lui bebe i-au dat primii dintisori, am fost sa cumpar periuta si pasta de dinti. Evident, nu gasesti la Mega. Nici in hipermarketurile mai mari nu cred ca au pentru bebelusi, asa ca am mers la Bebe Tei, in Plaza. Desigur, o periuta banala de bebelus, de la Nuk, costa vreo 19 lei. Pastele de dinti, in tuburi miiiici, incep de la 17-18 lei.

La fel si cu incaltarile de bebe. Pantofi pentru primii pasi nu se gasesc oriunde, in orice magazin. Cel mai usor gasesti online, insa daca nu esti sigur de marime, poti comanda gresit, ca mine. Preturile pentru incaltarile de bebelusi stiti si voi care sunt. O pereche de pantofiori de bebe costa adesea mai mult decat una pentru adulti.

Nici hainutele nu sunt mai ieftine. Asta daca vrei sa ii iei ceva cool, gen Next, Zara, chiar H&M. Nu conteaza ca peste doua luni nu ii mai vin, vrei ca bebe sa fie frumos 🙂 Un tricou de bebe la Zara costa cat unul de la adulti. Imi amintesc ca am si citit candva o explicatie legata de subiectul asta. Aparent, pretul hainei nu e dat de cat material folosim ca sa facem produsul respectiv, ci pretul este influentat de cati bani sunt bagati in publicitate/marketing pentru acest produs. Deci nu prea conteaza ca din materialul unui tricou de adult ai putea face patru de bebe…

Canutele de bebe, cu cioc, linguritele speciale de plastic, nu mai zic de dermato-cosmetice, detergentul de rufe sau de vase… toate au un pret “special” atunci cand sunt destinate bebelusilor.

Partea buna e ca de pe la 2-3 ani deja ai mai multe optiuni si nu mai costa chiar atat de mult aceste lucruri 🙂 Pana atunci, viata cu bebe ramane un lux 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here