Taxele scolilor private din București. Pretul pe an la principalele scoli gimnaziale particulare

65737

Taxele scolilor private din Bucuresti difera in functie de la o scoala la alta. Complexul Educational Lauder Reut are cea mai mare taxa de scolarizare dintre scolile private din Bucuresti. Un parinte care isi inscrie copilul la scoala Lauder Reut trebuie sa plateasca 9000 de euro pe an la clasa pregatitoare si clasele I-IV si 9600 de euro pentru clasele V-VIII. Mai multe detalii despre taxele percepute Lauder Reut pe site-ul scolii.

Complexul Educational Lauder Reut se afla pe locul 7 in topul celor mai bune scoli private din Bucuresti, dupa media la Evaluarea Nationala din 2018.

Tarife scoli private Bucuresti, 2018: cat cer scolile private din capitala pentru un an de invatamant:

Scoala gimnaziala Ioanid percepe o taxa de 8190 de euro pe an pentru clasa pregatitoare, 8350 de euro pentru clasele I-IV si 8455 de euro pentru V-VIII. Mai multe detalii despre tarifele scolii Ioanid pe site-ul www.ioanid.com.

VEZI SI: Top cele mai bune scoli particulare din Bucuresti, dupa media la Evaluarea Nationala 2018

Scoala gimnaziala Ioanid este pe primul loc in topul celor mai bune scoli private din Bucuresti, dar si in clasamentul general pe capitala ocupa un loc fruntas – pozitia a doua, dupa media de la Evaluarea Nationala 2018, imediat dupa Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”.

Liceul Teoretic Scoala Europeana Bucuresti are o taxa de 7875 de euro pe an la clasa zero, 8925 de euro la clasele I-IV si V-VIII. Pentru program prelungit la casa pregatitoare creste pretul la acelasi nivel cu clasele mari. Pot aparea costuri suplimentare cu manuale, materiale transport etc. Detalii aici: scoalaeuropeana.ro/admiterea-la-seb/taxe/.

Liceul Teoretic „Scoala mea” percepe o taxa de 7600 de euro pe an, atat la clasa pregatitoare, cat si la clasele I-VIII. Se adauga taxa de Evaluare 160 de euro si 500 de euro fondul pentru materiale si programe educationale. Detalii aici: www.scoala-mea.com/admitere-si-taxe.html.

Scoala Gimnaziala Avenor are o taxa de 7500 de euro pe an la clasa pregatitoare si clasele I-IV si 8000 de euro pe an la V-VIII. Se pot adauga taxe de aplicare, de inscriere, cost mese, taxa anuala de resurse, taxa de transport, diferentiate pe clase. Detalii aici: www.avenor.ro/ro/admitere-si-taxe-scoala-45/

Scoala Gimnaziala Genesis are o taxa de 7500 de euro pentru tot ciclul gimnazial. se adauga taxe de admitere si evaluare, taxe de inscriere, taxa anula pentru baza materiala. Se aplica discounturi pentru eventuali frati ai copilului inscris. www.scoala-genesis.ro/ro/admiterea.

Scoala Gimnaziala Aletheea percepe o taxa de 6900 de euro pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV si 7300 de euro pe an pentru clasele V-VIII. In plus, cost, mese, cost manuale si rechizite, transport. Detalii aici: www.aletheea.ro/despre-noi/admitere-si-taxe-scolare/.

Liceul Teoretic National are o taxa de 6500 de euro pe an pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV si 7900 de euro pentru clasele V-VIII. Detalii aici: www.liceulnational.ro/oferta-educationala/nivel-primar.

Scoala Gimnaziala Metropolitana Arc percepe o taxa de 6400 de euro pe an pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV si si 6800 de euro pe an pentru V-VIII. se adauga doar taxe de admitere si taxe de inscriere, restul fiind inclus: Detalii aici:  www.scoala-arc.ro/Taxe-scolarizare

Liceul Teoretic Sfintii Trei Ierarhi are o taxa de 13.200 lei pentru tot ciclul gimnazial. Apar reduceri in cazul in care copilul are frati la aceeasi scoala si costuri iin plus pentru program prelungit si masa de pranz. Detalii privind tarifele, aici: www.sgsti.ro/taxa-de-scolarizare.

Liceul Pedagogic Anastasia Popescu cere o taxa de 3200 de euro pe an pentru clasa pregatitoare, 3500 de euro pentru I-IV si 3950 de euro pentru V-VIII. Detalii aici: www.arc-en-ciel.ro/scoala-particulara/contributii-si-program_5.htm.

VEZI SI: Top 100 cele mai bune scoli din Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Scoala Primara Spectrum cere o taxa de scolarizare de 3300 de euro pe an la nivel prescolar si 4200 de euro pe an la nivel primar, plus o taxa de inscriere de 200 de euro nereturnabila.

Liceul Teoretic Mihai Ionescu are o taxa de 3500 de lei pe an clasa pregatitoare si I-IV si 3800 de lei pe an clasele V-VIII. se adauga plati pentru cursurile optionale, masa, supraveghere suplimentara. Detalii aici: Scoalamionescu.ro/oferta-educationala/.

Scoala Finlandeza are o taxa de 14.000 LEI pe an la nivelul primar si 15.000 de LEI pe an la nivelul gimnazial. Detalii pe www.scoalafinlandeza.ro/taxe.html.

Sursa foto : Avenor College/ Facebook

VEZI SI:

Top scoli Sector 1 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Top scoli Sector 2 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Top scoli Sector 3 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Top scoli Sector 4 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Top scoli Sector 5 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

Top scoli Sector 6 Bucuresti dupa Evaluarea Nationala 2018

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here