Terase cu loc de joaca in Bucuresti si imprejurimi

44129
Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Chez Marie Garden

E vara, vara, e soare-afara, iar parintii sunt in cautare de terase umbroase cu loc de joaca pentru copii. Vestea buna e ca, cel putin in Bucuresti, numarul restaurantelor si teraselor baby friendly, cu loc de joaca a crescut, asa ca avem de unde alege. Pentru ca parintii sunt dornici sa iasa si ei la un pahar de vin sau la o limonada, m-am gandit ca ar fi de folos o lista cu restaurante si terase cu loc de joaca in Bucuresti si imprejurimi. Pentru ca e vara, am zis ca de data asta o sa ma concentrez pe locurile care au locul de joaca in aer liber, in apropierea meselor, astfel incat cei mici sa fie mai bine supravegheati de parinti.

1. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Suento

Am fost de curand la Suento si a fost fix ceea ce am avut nevoie: o gradina linistita, umbroasa, cu atmosfera relaxanta, mancare buna si un loc micut de joaca, pentru pitici. Erau o multime de mamici cu bebelusi la mese, iar ospatarii erau chiar prietenosi. In ceea ce priveste mancarea, ai de unde alege. Noi am testat hamburgerii, quesadilla si platoul vegetarian. Yummy! Mi s-a parut ca e un local cu multe variante de meniu pentru vegetarieni. Limonadele sunt delicioase, iar sangria fix ce trebuie intr-o zi calduroasa de vara. Nu va temeti daca incepe ploaia, au mese si inauntru!

Adresa Suento: Strada Toamnei, 101, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Suento

2. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: The Gate

Elena, nasa copiilor mei merge des cu pitica ei de un an la terasa la The Gate si spune ca mereu s-au simtit bine. Mancarea e buna, au loc de joaca pentru copii, iar chelnerii sunt mai mult decat prietenosi cu toti copiii de acolo. Eu o cred pe cuvant 🙂  “Este la doi pasi de Herastrau, dar la multi pasi distanta de preturile practicate de restaurantele de fite din nordul Capitalei. Are o terasa spatioasa, un meniu foarte variat si ospatari foarte receptivi la cerinte speciale cum ar fi “mancare fara sare” sau “apa rece, dar nu prea rece”. Iar locul de joaca tine copiii departe de cei care vor un pic de liniste. Un tobogan, un leagan, un pic de nisip, cat sa tina copilul ocupat pana vine mancarea”, spune Elena.

Adresa The Gate: Aleea Primo Nebiolo 1, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: The Gate

3. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Mahala

Mahala este un restaurant cochet, colorat, cu “specific romanesc modern”. Imi place mult atmosfera de acolo, chiar arata deosebit locul. Mi-au spus prietenii care merg des la Mahala ca au deschis si un loc de joaca afara, ceea ce nu poate fi decat o veste super buna.

Adresa Mahala: Calea Rahovei, 147, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Mahala

4. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Fabrica

Desi nu sunt fan Fabrica la interior, terasa este draguta, cu un loc de joaca generos, in nisip, chiar langa mese. Meniu bogat, deci chiar ai de unde alege.

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Fabrica

Adresa Fabrica: Strada 11 iunie 50, Bucuresti

5. Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Casa Comana

Imi place mult la Comana, mai ales intr-o zi torida de vara. Ai unde sa te ascunzi de soare, copiii pot face trasee prin copaci, o plimbare cu bicicleta sau se pot da cu tiroliana. Cand obosesc, puteti merge la masa la restaurantul de acolo, asezat pe malul lacului. Au si loc de joaca, nu chiar in restaurant, dar cand am fost eu ultima oara, erau si vreo doua mese puse acolo, pentru parintii care nu isi pot lasa singuri copiii la joaca.

Adresa Casa Comana: Strada Gelu Naum, 607, Comana, Giurgiu

Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Casa Comana

6. Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Ferma animalelor

Daca aveti mai mult timp la dispozitie, puteti merge in vizita la Ferma animalelor, in Pantelimon. Copiii se vor bucura sa vada pasari si animalute domestice, iar la pranz puteti manca la restaurantul de acolo. Sunt si cateva locuri de joaca in incinta fermei, deci cu siguranta cei mici nu se vor plictisi.

Adresa Ferma Animalelor: Strada Sfantul Gheorghe 20, Pantelimon

Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Ferma animalelor

Vezi si: Ferma Animalelor – cum ne-am distrat o zi intreaga printre pasari de curte si animale domestice

7. Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Ferma Cocosu Rosu

Pe acelasi principiu ca la Ferma Animalelor puteti merge si la Ferma Cocosu Rosu, aflata in apropiere de Bucuresti: se ajunge usor pe A 1.

Au o terasa frumoasa, printre copaci, langa locul de joaca. Gratarul e asezat langa, asa ca mirosul cu siguranta va va face pofta de mancare. Multe preparate la gratar, ciorba zilei, un desert “de casa”, carne la garnita, carnati afumati – nemancati sigur nu plecati :)

Adresa Ferma Cocosu Rosu: Sat Ghionea, Comuna Ulmi, jud. Giurgiu, km. 23 A Bucuresti – Pitesti.

Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Ferma Cocosu Rosu

Vezi si: Ferma Cocosul Rosu: o zi de distractie cu copiii “ca la tara”

8. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Chez Marie Garden

“Nu ne-am dus la pomul laudat cu sacul, asa ca am avut o surpriza frumoasa. Pe terasa acoperita, Eva noastra, care vorbeste zgomotos si pe limba ei, a fost intampinata cu glume si complimente. Locul de joaca ocupa o suprafata generoasa. Este practic un mini-parc. Din pacate, meniul nu este foarte generos, dar carui copil nu-i plac, sa zicem, pastele?”, spune prietena mea, Elena.

Adresa Chez Marie Garden: Strada General H. M. Berthelot 44, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Chez Marie Garden

9. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Crayon Cafe

Parca altfel are gustul cafeaua cand copilul sta linistit si se joaca, nu? 🙂 Puteti incerca sentimentul asta la Crayon Cafe, un restaurant cu terasa draguta si cu loc de joaca pentru copii, in sectorul 2 al capitalei.

Adresa Crayon cafe: Ciobanasului 23/Intrarea Frunzei nr.8, sector 2, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Crayon Cafe

10. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Casa Jienilor

Daca iti place mancarea traditionala romaneasca, poti merge cu cei mici la Casa Jienilor. Tu te delectezi cu specialitatile de acolo, iar copii isi vad de treaba lor la locul de joaca 🙂

Adresa Casa Jienilor: Strada Agricultori 12, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Casa Jienilor

11. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Terasa de pe Promenada Mall

O varianta de combinat shoppingul cu masa si joaca copiilor poate fi mersul pe terasa de la Promenada Mall. E dragut amenajata, iar copiii cu siguranta se vor distra.

Adreasa Promenada Mall: Calea Floreasca 246B, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Promenada Mall

 

12. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: La Iris

In zona Cotroceni, intalniti un restaurant cu terasa, baby friendly, cu loc de joaca atat in interior, cat si la exterior.

Adresa La Iris:  strada Dr. Ernest Juvara nr 12, Cotroceni, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: La Iris

13. Terase cu loc de joaca in Bucuresti: La Misto

In zona Tei, gasiti restaurantul La Misto, cu o terasa mare si frumoasa, cu loc de joaca pentru cei mici.

Adresa La Misto: Strada Oltetului 30, Bucuresti

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: La Misto

14. Terase cu loc de joaca langa Bucuresti: Restaurant Cernica

Iarba verde, priveliste frumoasa, langa lac, spatiu de loaca generos – Restaurantul Cernica este o varianta buna de iesit cu copiii la masa si la distractie in weekend.

Adresa Restaurant Cernica: str. Ștrandului, Pantelimon, București, România.

Terase cu loc de joaca in Bucuresti: Restaurant Cernica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here