“Pot sa spal in zi de sarbatoare?” Ai curaj sa intrebi asta pe un grup de mame? :)

1215

“Pot sa spal in zi de sarbatoare?” Iata intrebarea pentru care vei fi linsata pe orice grup de mame. Intrebarea pentru care iti vei lua mai multe “injuraturi” decat daca spui ca esti pro/contra vaccinare sau daca spui ca nu mai alaptezi sau, Doamne fereste, nu ai alaptat niciodata si ca dai lapte praf (adica otrava) copilului. Spalatul in zi de sarbatoare declanseaza jihadul.

Citeste si: Grupurile de mamici de pe Facebook si bazaconiile pe care le gasesti acolo

Inaltarea Domnului. Sabatoare mare. Deja pe doua grupuri a aparut intrebarea.  O mamica uitase ca e sarbatoare si se pregatise de ieri pentru curatenie. Luase toate lenjeriile de pe pat, schimbase prosapele, mai avea doar de apasat pe butonul de start de la masina de spalat.

Apoi a aflat. Panica. Ce sa faca, ce sa faca? Dintre toate variantele posibile, a ales-o pe cea mai proasta: sa intrebe pe un grup de mame. Sa spele sau sa NU spele de sarbatoare? Femeie inconstienta, atata i-a trebuit! In vreo 3-4 ore s-au strans vreo 600 de mesaje, in care femei pioase, cu credinta in Dumnezeu, ii transmiteau fel-si-chip. De altfel, ele credincioase, dar… nah, cam spurcate la gura. Saraca, o amenintau ca o sa vada ea ce o sa pateasca, ca Dumnezeu o va pedepsi si pe ea, si pe copiii ei etc.  Limbajul dur, amenintator. Sa vedeti ce tuna si tulgera o “cuviincioasa”.

Si asa, sute de femei au bagat spaima in biata femeie, ca o sa ajunga in focurile iadului, dar nu numai ea, ci toata familia ei, pentru gandul murdar care i-a trecut prin minte.

Oooof, nu zic sa speli sau sa nu speli. Faci ce iti dicteaza constiinta. Daca tu crezi cu tarie ca Dumnezeu te va pedepsi sau ca nu il respecti daca pui la spalat in zi de sarbatoare, atunci e dreptul tau sa nu o faci. Daca nu tii cont de treburile astea, go for it. Daca esti in dubii, NU INTREBA PE GRUPURILE DE MAME! Zece, douazeci de mii, trezeci de mii, chiar si 50.000 de femei sunt inscrise acolo! Iti dai seama?! Ce te astepti sa obtii de la ele? Binecuvantarea? Nu se va intampla asta! Cele mai mai multe comentarii sunt cu blesteme, mai degraba. Sincer, nici nu cred ca are rost sa intrebi pe cineva. Faci cum crezi ca e mai bine si gata.

Mai spuneam intr-un articol, despre minunatiile intalnite in grupurile de mame, ca probabil Dumnezeu are lucruri mai importante de facut decat sa pedepseasca niste femei ca au pus la spalat niste hainute pentru copiii lor.

E ok sa nu spalati, e ok sa si spalati, atata timp cat sunteti impacate cu asta. Nu mai bine intrebati un preot cand aveti ocazia, decat niste mamici dezlantuite pe net? Zic si eu…

PS: Eu nu spal de frica lu’ mama :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here