Daca esti mama, nu inseamna ca trebuie sa arati mai putin bine…

1703

“Pentru o mama cu doi copii, arati foarte bine!” Nu stiu daca ar trebui sa bucur sau sa incep sa plang :)) Daca este compliment sau jumatate de compliment. Asta inseamna ca odata ce ai devenit mama joci doar in “categoria mame”? 🙂 Adica esti ok, esti bine, esti frumoasa… dar doar printre mame? Ca ai copii sau nu, esti femeie inainte de toate si trebuie sa arati bine ca femeie, nu ca mama 🙂

De cand m-am intors la job, adio coc strans la nimereala in varful capului, uitat nevopsit, unghii cu oja sarita, cearcane purtate cu mandrie, ca doar “sunt mama”.

Un lucru e sigur: niciodata nu ma duc nemachiata la birou. A nu se intelege ca imi fac cine stie ce, dar fondul de ten (de la Douglas) este sfant! SFANT! Un rimel, un pic de fard de pleoape si un ruj si I’m good to go!

La birou nu intereseaza pe nimeni ca sunt mama, acolo sunt “colega” 🙂 Si trebuie sa ma prezint ca atare 🙂 Nu va ganditi ca trec pe la salon inainte sa ma duc la birou, dar nu mai merge chiar ca in concediul de crestere a copilului, cand stateam acasa. Partea buna e ca la noi la job dress code-ul este unul relaxat, iar blugii sunt un fel de uniforma 🙂

Viata printre… vedete

Nu stiu cate dintre voi stiti ca eu lucrez in presa. Chiar la o televiziune, dar in online. Ma intalnesc cu vedete – gen adevarate 🙂 – pe hol sau la baie, dar si mai mult stau cu nasul in poze cu vedete internationale, care, DA, aproape intotdeauna arata wow! Vrei, nu vrei, te compari. Ca ai vrea sa arati si tu acum, la 30-si-ceva de ani, ca Jennifer Lopez la 50 🙂 Ea de ce are tenul impecabil si eu nu? Da, sunt constienta ca ea are o armata de stilisti, antrenori personali de sport, nutritionisti, face ultimele tratamente in materie de infrumusetare… practic, e jobul ei sa arate bine… dar vreau si eeeeeeu 🙂 Cu job de la 10 la 6, doi copii mici, somn pe alocuri :))

Foto: Jennifer Lopez (50 de ani) / Instagram

In cautarea fondului de ten care sa ma faca sa arat fresh si sa ascunda tot ce e … rau 🙂
Nu am un ten neaparat problematic, dar fara fond de ten nu se poate 🙂 Ma face sa ma simt mai bine, sa arat mai bine, trebuie sa recunosc. Din fericire, nu am “pungi” sub ochi (doar cand rad  🙂 ) , dar niste dungulite rosiatice tot apar… asa ca un fond de ten cu o acoperie buna, chiar medie, este suficient sa ma faca sa arat mai fresh.

Suna simplu, dar stiti si voi cat de complicat este sa gasesti un fond de ten care sa ti se potriveasca. Si nici sa nu coste o avere. Am tot testat, chiar si din alea scumpe, dar cred ca nu am ales eu ce trebuie pentru ca efectul era unul de … masca si aratam un pic cam fake. Adica da, vreau sa ma dau cu fond de ten, vreau sa ascunda “imperfectiunile”, dar sa nu se vada chiar din avion 🙂

Un fond de ten care ma multumeste: Douglas Ultralight Foundation

Produsele Douglas le-am descoperit cu ocazia zilei de 1 martie, pentru ca le primeam cadou de la birou 🙂 Asa am ajuns sa imi cumpar fondul de ten Douglas Ultralight. De ce mi-a placut? Pai pentru ca respecta cele doua lucruri sfinte pe care eu le vreau de la un fond de ten: sa acopere BINE, dar sa aiba si un aspect cat de cat natural. Imi ascunde cearcanele si alte “minunatii” 🙂 E ok pentru ca se potriveste pentru toate tipurile de ten, iar vara ofera si protectie solara (SPF 15). Am intrat acum pe site la Douglas si am vazut ca il au la reducere 🙂 Dar daca nu mai prindeti discountul, il puteti lua cu 69 de lei, ceea ce e super decent pentru un fond de ten.

Un pont de cadouri, ca tot vin Sarbatorile

Pentru mine, Sarbatorile sunt si motiv de bucurie, dar si de stres. Atata ma agit cu cumparatul cadourilor, niciodata nu stiu ce sa iau, mereu caut pe net idei… si pana la urma tot nu sunt multumita de ce am cumparat 🙂

Ca tot am intrat acum pe site-ul Douglas sa ma uit de fond de ten, am vazut ceva tare si am zis sa va spun si voua, poate va place ideea. Au niste calendare advent super dragute, cu produse cosmetice, atat pentru femei cat si pentru barbati. Preturile pleaca de la 125 de lei si cred ca orice femeie s-ar bucura sa primeasca un set de cosmetice de calitate, frumos ambalate 🙂  Un exemplu AICI, dar sunt mai multe variante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here