Cat costa spitalizarea la privat. Cat platesti pentru internare la Medlife, Sanador, Medicover si Regina Maria

56909

Multi parinti si-ar dori sa stie cat costa spitalizarea la privat inainte sa aleaga unul dintre spitalele din capitala. Pentru o cazare in conditii decente, masa si tratament, ajungem sa platim cat o noapte de all inclusive la un hotel de cinci stele. Dar cum sanatatea copiilor nostri este pe primul loc, mai facem si sacrificii financiare. Daca nu pentru sanatate, atunci pentru ce?

Am fost de trei ori internata cu copiii pana acum, numai la Regina Maria. M-ar fi tentat sa incerc si in alta parte, daca as fi stiut cat costa internarea la celelalte spitale private: Medlife, Medicover si Sanador. Desi preturile nu sunt secrete, parca sunt un subiect tabu: niciun spital privat nu le afiseaza pe site. Asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la fiecare in parte. Singurii care nu mi-au raspuns deloc la telefon, desi am insistat, au fost cei de la Spitalul de Pediatrie Medlife. Dar am apelat la un grup de incredere de mamici care mi-au spus care sunt preturile practicate la acest spital pentru internare.

Cat costa spitalizarea la privat: Medlife, Sanador, Medicover si Regina Maria

Cat costa spitalizarea la MEDLIFE, Spitalul de Pediatrie: 950 de lei, cu trimitere de la medicul de familie

Sursa foto: medlife.ro
Cat costa spitalizarea la Medlife. Sursa foto: medlife.ro

Dupa cum v-am marturisit mai sus, mamicile m-au ajutat cu informatii despre cat costa internarea la Medlife. Am aflat ca pentru o noapte de spitalizare la Medlife trebuie sa platesti 950 de lei, bani in care sunt incluse cazarea, masa si tratamentul. Daca nu ai acea trimitere de la medic, trebuie sa achiti investigatiile. Spuneau alte mamici ca ar mai fi si alte tipuri de oferte, insa pretul standard asta ar fi – 950 de lei.

Citeste si: La ce spital mergem cu copiii in situatii de Urgenta?

Cat costa spitalizarea la SANADOR, Spitalul de Pediatrie – 950 de lei, fara tratament

Cat costa spitalizarea la Sandor. Sursa foto: Sanador.ro

Ca sa te internezi cu copilul la Sandor, trebuie mai intai sa treci printr-un consult la Camera de Garda. Cu siguranta asta este procedura standard peste tot. Consultatia la Urgente la Sanador costa 320 de lei, daca nu ai abonament, cum este cazul meu.

Spitalizarea la Sanador costa 950 de lei pe noapte, fara tratament inclus. La internare se plateste un avans de 1000 de lei. Nu se face niciun discount prin casa de asigurari. Rezerva este single, presupun ca asa este peste tot la privat.

Cat costa spitalizarea la MEDICOVER, Spitalul de Pediatrie: 1900 de lei, fara tratament

Cat costa spitalizarea la Medicover. Sursa foto: medicover.ro

Recunosc, am avut un mic soc cand doamna de la call center mi-a spus ca internarea la Medicover, la Pediatrie, costa 1900 de lei. Doar masa si cazare, fara tratament. Am pus-o sa repete. A confirmat. E dublu fata de celelalte spitale private.

Am intrebat si pe grupul de mamici si cineva povestea ca pentru trei nopti de spitalizare cu fetita la Medicover a platit 4000 de lei, cu mancare si tratament. O alta mamica marturisea ca a platit 1200 de lei pentru o internare de 48 de ore la Medicover, cu tot cu tratament. Deci mai putin decat mi-a spus, cu atata convingere, doamna de la call centerul Medicover.

Cred ca si aici sunt mai multe oferte, poate abonatii au discounturi. In concluzie, sunt un pic nelamurita despre cat costa internarea la Medicover.

Cat costa spitalizarea la REGINA MARIA PONDERAS, la Pediatrie: 870 de lei, cu tratamentul inclus

Cat costa spitalizarea la Regina Maria. Sursa foto: reginamaria.ro

Despre cat costa internarea la Regina Maria va pot povesti din proprie experienta, pentru ca am fost cu cel mic in vara la Ponderas, cu o alergie. Daca nu ai abonament, platesti consultatia de la Camera de Garda (si noi am platit, cu un mic discount, pentru ca am ajuns dupa ora 20.00) si 870 de lei internarea pe noapte. E cu discount prin casa de asigurari, deci ai inclus si tratamentul. Mai exista si alte oferte, pentru cine are un abonament mai bun, insa nu este si cazul meu, asa ca mi-a convenit mai mult varianta cu casa de asigurari. Deci, pe noi ne-a costat spitalizarea la Regina Maria Ponderas 2020 lei, pentru doua zile si o consultatie.

Citeste si: Spitalizarea la Regina Maria Ponderas: preturi, conditii, servicii medicale

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here