Intamplari din Camera de Garda (3): Cu copilul la Urgente la Grigore Alexandrescu

1394

Spitalul Grigore Alexandrescu este pentru multi parinti alegerea numarul unu atunci cand vine vorba de sanatatea copiilor lor. Au medici bine pregatiti si stau bine la capitolul Urgente. Insa nu intotdeauna.  Cristina, mamica unei fetite de sase ani, a trait clipe de cosmar in Camera de Garda de la Grigore Alexandrescu.

CITESTE SI: Intamplari din Camera de Garda (1): Cu copilul la Urgente la IOMC

„In vara am fost cu fata cea mare de 6 ani la Grigore Alexandrescu. Avea enterocolita. Destul de grav tinand cont ca avea febra, vomita si diaree in acelasi timp! Stare de deshidratare, letargie…. tacam complet! Plus eu gravida cu o mare burta si fata in brate!

Ideea e ca acolo mi se pare cel mai prost triaj! Adica toata lumea se pune la coada la camera de triaj! Inclusiv unii cu bilet de trimitere! Si m-am pus la coada, iar copila cerea des la toaleta, fiindca avea diaree si mereu luam coada de la capat caci oamenii nu mai recunosteau ca am fost in fata lor!

Ma simteam groaznic, parca eram intr-un cosmar! Nu am mai rezistat si am intrat direct in camera de triaj, fara invitatie, am pus fata pe pat si toata lumea tipa si ma facea nesimtita!

Cred ca ala a fost momentul cand m-am simtit cel mai prost om din lume! Mi-am dat seama ca nu toti sunt ca mine, empatici! De atunci nu mai am asteptari de la oameni!”

CITESTE SI: Intamplari din Camera de Garda (2): cu copilul la Urgente la Regina Maria Ponderas

Anca, mamica unui baietel de patru ani, a fost multumita de fiecare data cand a fost la Urgente la Grigore Alexandrescu. In cazul ei, triajul s-a facut rapid: nu a asteptat mai mult de 5-10 minute.

„Am fost de doua ori in ultima perioada cu baietelul la Camera de Garda de la Grigore Alexandrescu si, de fiecare data, am trecut foarte repede de triaj. Poate nici ora 5 dupa amiaza nu este nici cea mai aglomerata. Cinci minute am asteptat triajul, apoi am fost trimisi la ORL, unde am asteptat 30 de minute, pentru ca mai erau patru bebelusi inaintea noastra. Diagnosticul: otita acuta seroasa. Dupa acest consult, am mai asteptat 10 minute ca sa intram si la Pediatrie”, povesteste Anca.

Citeste si: Intamplari din Camera de Garda (4): Cu copilul la Urgente la Medicover si Matei Bals

„In ultimii ani am fost de mai multe ori la Urgente la Grigore Alexandrescu si pot spune ca sunt multumita. Se misca destul de repede. S-a modernizat mult Camera de Garda. Daca cel mic are febra, il tine acolo pana ii scade. Odata am stat doua ore ca sa ii scada febra, nu ne dadeau drumul acasa. Ii verificau temperatura din sfert in sfert de ora. I-au facut si impachetari”, mai spune Anca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here