Cand bebelusul nu vrea ceva, pai NU VREA si PACE!

351
bebelus

Pe cat de mici, pe atat de incapatanati! Daca le intra lor in cap ca nu vor ceva, succes sa ii convingi! De parca ai putea sa convingi un bebelus de un an jumate. Daca bebe nu vrea, nu vrea si gata!

In ultima perioada a devenit capos din anumite puncte de vedere 🙂 Iata ce NU VREA bebe nici in ruptul capului:

  1. Nu vrea sa ii schimb scutecul!

Da, asta e mai noua in program. A mai avut el niste tentative in trecut, dar parca revenise la sentimente mai bine. Insa in ultima perioada se zbate si fuge de mine cand vreau s ail schimb de a devenit ditamai chinul sa ii pun un amarat de scutec.

  1. Nu vrea sa il imbrac seara la culcare.

Cam acelasi scenariu ca si cu scutecul. Alearga-l in funduletul gol prin pat, poate, poate reusesti sa ii arunci o bluza peste cap. Uneori e nevoie – nu radeti  si nu va cruciti – de doua persoane ca sa ii punem o pereche de pantaloni. Ce sa mai, e si vanjos!

  1. Nu vrea sa stea cuminte la somn, seara.

Pai ce, el are treburi mai importante! In loc sa stea cuminte in pat cu tati si cu fratiorul pana vin eu sa il adorm, bebe se da jos, vrea sa iasa din camera, sare din patul mare in patutul de bebe (obiect de decor in camera, folosit doar ca protectie laterala, sa nu cada din patul mare) etc.

  1. Nu vrea sa ii tai unghiile

Da, e suparare mare. Cum ma vede cu foarfeca, o ia la goana. Si treaba asta vad ca nu trece usor, pentru ca nici Andrei, la cinci ani jumate, nu vede taiatul unghiilor ca pe un lucru bun 🙂

  1. Nu vrea sa ii tund bretonul

La fel ca si cu forfecuta de unghii, daca ma vede cu foarfeca mare e jale 🙂

  1. Nu vrea sa il spal pe cap

Daca simte un strop de apa pe par, se declanseaza jihadul! Suparare mare. Nici Andrei nu e mai fericit cand e zi de spalat pe cap.

  1. Nu vrea sa ii pun manusi

Daca uita de ele, le mai tine cat de cat…

  1. Nu vrea sa ii pun picaturi in nas sau sa ii scot mucii cu aspiratorul

Ja-le! Jale! Aici cred ca iese cel mai mare scandal!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here